Pirjo – SavannahSweden dÁrtagnan – Dart

Hej!
Dart är fortfarande familjens bebis och han är helt medveten om det och utnyttjar det till max för att få sin vilja fram. Han är väldigt pratsam och pratar mycket och högt. Han har också skapat lite nya, egna rutiner. När Tom kommer hem från jobbet så är det dags för en “gullestund” i fåtöljen. Då ska han ligga på rygg i Toms famn och Tom ska klia honom på magen. Och Dart tolererar inte att Tom t ex läser tidningen först utan gullestunden går före allt annat!

Han och Nitro sover fortfarande i Toms säng på nätterna men Dart vill ibland sova annanstans och då kommer han antingen in till mig eller så går han och lägger sig i vardagsrummet för då behöver han inte trängas med någon annan. Pojkarna är fortfarande bästisar och dit Nitro går, dit går Dart också. Och Dart bara älskar när det kommer besökare hit.

Vi hade ett par montörer här som skulle installera en ny spishäll och Dart ville så gärna hjälpa till att vi faktiskt var tvungna att stänga in honom och Nitro i Toms rum så montörerna fick jobba ifred. Montörerna var riktigt intresserade av honom så Tom fick berätta lite om Savannahkatten (som de aldrig hört talas om tidigare) Dart är också en mästertjuv, han kommer ju upp överallt. Tidigare tog han ingenting men nu har han kommit på att ovanpå skänken finns det ibland påse med wienerbröd eller annan ätbar gottis och då tar han påsen, släpper ner den på golvet och så river han sönder pappret för att komma åt det som finns inuti. Så numera har vi ingenting framme utan allt stängs in i skåp dit han än så länge inte kommer in i. Han har vuxit rätt så rejält och är nästan lika hög som Nitro. Vi vägde honom i söndags och “bebisen” väger nu ca 5 kg. Han är så go’ Kram!