Ellen – SavannahSweden Edda

Hej!

Är allt bra med er? smiley Här hemma är allt toppen och lilla Edda växer så det knakar! Har tänkt en hel del på hur hon skiljer sig från våra andra två katter som är vanliga bondkatter, tänkte att jag kunde dela med mig lite.

– Hon är otroligt intelligent och lättlärd..

– … men också otroligt envis, till skillnad från de andra två så ger hon aldrig upp! Smiley wink

– Väldigt nyfiken och ska vara med på allt man gör, mer än de andra katterna

– Pratglad

– Hon har mycket mer energi än vad våra två andra katter någonsin haft tillsammans haha

– Hon är väldigt modig, kan inte se det i våra andra två på samma sätt

– Hon är också otroligt duktig på att gå i koppel (när det är fint väder försöker vi ta ut henne så mycket det går. I början bara i gräset på gården men nu när hon har blivit så duktig så tar vi promenader till parken vi bor granne med så hon får klättra i träd. Hon är en väldigt duktig klättrare!)

– Hon tuggar på allt hon kommer åt, det gäller att ”katt-säkra” hemmet! (Kanske bara en kattunge-gej, vi får se smiley )

– Hon är en väldigt social och sällskaplig liten tös. Där vi är, där är hon också.

Hon har även blivit vår naturliga väckarklocka, någon gång mellan 05:00 och 05:30 på morgnarna vill hon ha mat. Och som sagt, hon är envis och ger sig inte! Och som du sa så går det åt några leksaker i veckan, hon älskar verkligen att leka. Kort och gott, hon är en helt otrolig liten katt och vi är så lyckliga över att ha henne hemma hos oss smiley