Linda – SavannahSweden Dylan – Surre

Full fart på Dylan här hemma!
Han är ett modigt liten lejon och hälsar på gammalkatten och hunden utan problem. Konstant lek och kel.
Vi funderar på att döpa honom till Lejon för att han är så modig:)
Första dagen var har väldigt rädd och gömde sig så vi trodde att det skulle ta längre tid för honom att vänja sig, men modet växte väldigt snabbt och det känns som han känner sig väldigt mycket som hemma.
Sin sovplats har han hittat högst upp i kattställningen:)

Han fick aldrig heta Lejon dock. Han heter Surre..liten förkortning av Surikat då vi tyckte han såg ut som en sådan när han var liten 😉 Inte det vackraste namnet, men min sambo ville gärna det. Han har även en miljon smeknamn. Älskar min “lille” katt, så otroligt glad och positiv. Ligger alltid i mitt knä och blir ofta tvångstvättad av gammalkatten 😉