Anki och Pär – SavannahSweden Clochard

I början var ju Chillie väldigt rätt för det lilla nytillskottet och fräste åt honom men dagen efter var han mer nyfiken och följde efter lille Clochard. De började busa lite tillsammans och först tyckte vi det såg ut som om Chillie var lite väl “hårdhänt” men det ser nog värre ut för oss som tittar på än vad det är. Ibland är vi där och säger till Chillie att lugna ner sig lite – och det lyssnar han på. Clochard som är riktigt busig försöker gärna och ofta få fart på Chille så det blir lite bus – på så sätt ser vi att han inte är rädd utan bara tycker att det är kul när Chillie busar med honom. I går kväll kurade de ihop sig i samma fåtölj och Chillie började putsa på Clochard. Det märks att han tycker om den lille. Det är så kul att titta på när Clochard får sina “ryck”. Han springer upp för trapporna till övervåningen i en väldig fart och ner igen, tar ett varv runt vardagsrummet och köket för att sedan springa ner i källaren och upp igen.

Igår tog vi med båda katterna ut en stund (i trädgården) och det var ju lite spännande. Jag hade köpt en liten “tröja” till honom som jag krängde på honom under lite protester men det gick till slut. Han har ju inte mycket hull så jag tror han uppskattade att ha lite kläder på sig.

Klättertädet är ju väldigt populärt av båda och de ligger gärna där och vilar – ibland kryper de ihop tillsammans eller så ligger de på ett varsitt våningsplan. Det som är extra mysigt är ju när Clochard självmant kommer upp i famnen och vill ligga där och mysa lite. Han kommer till oss alla och det stämmer på pricken som du beskrev det att han gärna lägger sig i knät och gosar lite.

Vi är jättenöjda och glada över att vi fått hit den lille! Alla tycker att han är jättefin. Han är ju så orädd och det märks att han är van vid både vuxna och barn.

För övrigt så är allt som det ska, Cosmo (Clochard) är en riktig liten hulligan 😉
Det finns fortfarande mycket nytt att upptäcka och utforska, och det är ju inte alltid sådant uppskattas. Han lärde sig snabbt att dotterns rum minsann var ytterst intressant, framför allt dotterns saker… så jag fick fixa nyckel och se till att hennes dörr går att låsa. Gissa om han blev irriterad när den dumma dörren inte öppnades trots ihärdiga försök 😉 Vi har lika roligt varje gång han hittar på nya tokigheter. Han har hunnit med att döda ett antal “foppa-tofflor” och att lugga stora Chillie är ju jätteroligt, han är ingen fegis trots att han fortfarande är minst i flocken. Allt är bra, han växer och mår hur bra som helst 🙂
Mvh Pär och resten av flocken 😉