Anette – SavannahSweden Invicta – Michana

På ” pedistalen” hjältinnan Michana som räddade storebror.

På lördagnatt blev jag väckt av Michana som ligger på mitt bröst och biter mig i hakan 02.15. När jag vaknar till, vrålar hon högt! (så här brukar hon inte göra)

Innan jag vänt på mig för att somna om, hör jag ett avlägset jamande. Kliver upp och går ner på nedervåningen, där jag hittar Jambo på lilltoan, som liknar ett inferno! Han ligger i en hög av toapapper!! Han har snurrat in sig och låst fast sig i trådar från dushdraperiet, massa trådar runt halsen och massa runt ena låret.

När han har försökt undkomma, har han bara låst fast trådarna mer och mer.

Hade faktiskt sett att det börjat repa upp trådar där, sen Michana kom, då de gillar att busa på var sin sida om draperiet. Hon trasslade in sig lite tidigare. Tänkte byta, men det blev inte gjort.

Så skäms på mig som inte fixa/bytte draperiet.

Medalj till lilla Michana som väcker mig, för att få hjälp till brorsan smiley