Första mötet mellan Creeper och Savannahsweden Bart (Barts underbara färg kallas marble):

Hej!
Hemresan gick toppen och första mötet med Creeper ännu bättre. De har pussats flera gånger och ingen av dem har fräst eller verkar sur. Snarare tvärtom så har Creeper lekt pappa när Bart var lite orolig och pep. Det kommer bli toppen det här!


Hej!
Tänkte bara berätta att Bart mår finfint och växer så det knakar. Han är en riktigt vilde och sätter oss, Creeper och inredningen på prov. 😂❤
Kram på er!

Creeper är otroligt snäll och har tagit till sig Bart direkt. Busar Creeps med oss är det varken klor (som vi är extra noga med att klippa nu) eller tänder som gäller. Det är nog samma med Bart även om det ser lite brutalt ut. Bart springer undan ibland och ser lite skrämd ut men sen kommer han tillbaka inom en minut och ger igen. Creeps väger närmare 5 kg så de är ju inte riktigt i samma viktklass än.

Nu växte Bart ifatt Creeper smiley
Bart är 1,5 kg större än Creeper nu, en rejäl klump. Men har trivs och mår toppen. Busig och på hugget, men samtidigt väldigt gosig stundtals. Nu kom vi hem efter ett par dagar i fjällen och nattvaktens kel var inte tillräckligt så jag har varit stationerad i soffan hela kvällen.


Tack Magdalena för alla fina uppdateringar.