Nu har vi haft Simba i en vecka och vårt liv har aldrig varit så livligt som nu. Han är en sån pajas. När ni beskrev Savannahs som en säck potatis tänkte jag mig inte en katt som råkar gå rakt ut ifrån soffkanten och ner som en klump på golvet… om och om igen.

Han är nyfiken, mycket social, myser i knät och sovit mellan oss varje natt. Vi har haft lite vänner och familj på besök som han fått leka med. Inga problem med att träffa nya människor. Han kan dock vara envis som en åsna, men det är jag med. Han har nyligen lyckats lära sig komma upp på köksbänken, där han inte får vara(speciellt när vi lagar mat). Vi har börjat testa “pall”-tekniken och låter honom sitta på en pall när vi är i köket.

…………………………………………………………….

För 3 dagar sedan kom hans sibiriska lekkamrat hem till oss. Simba är 6 dagar äldre än sin vän, men stor skillnad på dem. Han ser ut som en katt på styltor i jämförelse. Den var lite morrande och fräs första dagen. Men andra dagen började de leka med varandra.

Vi kallar honom för Mochi, och vi har skapat ett instagram konto för bägge kissarna:

https://www.instagram.com/mochi_and_toffee/

Tack för en sådan fantastisk katt!

För oss är han världens bästa savannah.

/Julia